L’Olívia i el terratrèmol invisible​

Llargmetratge d’animació stop motion
Gènere: social dramedy
Durada: 70 min.
Direcció: Irene Iborra
Guió: Irene Iborra, Maite Carranza, Julia Prats
Productors: Mikel Mas, Ramón Alós, Irene Iborra, Eduard Puertas, Jean-François Le Corre, Mathieu Courtois
Disseny de personatges: Morgan Navarro
Direcció tècnica: Eduard Puertas
Direcció de producció: Susana Martin
Cap de producció: Laura Aguado
Direcció de fotografia: Isa de la Torre
Cap de decorats: Juanfran Jacinto

Adaptació del llibre La pel·lícula de la vida, de Maite Carranza.​​

Produït per Cornelius Films, Bígaro Films, Citoplasmas Stopmotion, Vivement Lundi !, Panique! Production, Pájaro.. Amb el suport de la Generalitat de Catalunya, la Generalitat Valenciana i l’Ajuntament de Barcelona.

Amb la participació de Televisión Española i Televisió de Catalunya. Amb el suport d’ICEC (Institut Català de les Empreses Culturals), ICAA (Instituto de la Cinematografía y de las Artes Audiovisuales), IVAC (Institut Valencià de la Cinematografia) i Ibermedia.

 

​L’Olívia i el terratrèmol invisible és la història d’una nena de 12 anys que veu com la seva vida col·lapsa quan desnonen la seva família.

Un cop desnonats, l’Olívia, el seu germà petit Tim i la seva mare Íngrid ocupen un apartament buit en un barri perifèric. L’Íngrid, naturalment optimista i plena d’energia, cau en una depressió, així que l’Olívia es veu obligada a ocupar el seu lloc i cuidar-la a ella i al Tim mentre s’enfronta al seu propi terratrèmol emocional. Però en el nucli de la dificultat, l’Olívia troba una nova “família” que l’ajuda a reconstruir la seva vida i a aprendre a sobreviure els terratrèmols vitals.

Perquè no sempre podem controlar què ens succeeix, però sí que podem triar la manera de viure-ho.